Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke “Led 2”, koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi. Specijalnu projekcu zatvorenog tipa u filmskom centru “Oktobar” uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića. Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca i njegovu bivšu devojku Aglaju, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju.

Sedmoj sili nije promaklo da su oboje bez pratnje prošetali crvenim tepihom. Aglaja u glamuroznoj i kratkoj crvenoj haljini i na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan. Mada su fotoreporteri željno iščekivali da ih uslikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela filma “Led” nije došlo. Tome je možda presudilo i to što se tokom projekcije oglasio protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su gosti morali da budu evakuisani, uključujući i glumce. Iako se ispostavilo da je u pitanju bio mali požar koji je odmah lokalizovan, specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da “Led 2” odgledaju do kraja. Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.

Trejler filma: ovde

“Led 2” će se na repertoaru domaćih bioskopa od petka, 14. februara, kao i u svim manjim gradovima po Srbiji, posredstvom mobilnih bioskopa Mobil 3D Cinema. Karte su već u prodaji, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici Dexin filma.

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..