Na veliku radost fanova, jedan od najomiljenijih likova iz sveta video-igara dobio je svoj film, u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano! "SONIKOV FILM" (SONIC THE HEDGEHOG) oduševiće malu i veliku publiku svojim humorom, šarmom i najbržom akcijom koju možete da zamislite! Pored plavog ježa koga obožavaju generacije širom sveta, u titlovanoj verziji filma imaćemo priliku da uživamo u glumačkim bravurama jednog od najvećih glumaca ikada, Džima Kerija! U ulozi Robotnika, Keri se vraća na veliko platno svojim prepoznatljivim i specifičnim načinom glume.

Za mlađu publiku, ovaj film će se prikazivati i u sinhronizovanoj verziji. Mladi i talentovani Mateja Vukašinović pozajmio je glas glavnom liku, Soniku, a njegovog najvećeg protivnika Robotnika, sjajno je oživeo Dubravko Jovanović. Glas Tomu, Sonikovom novom najboljem prijatelju, podario je glumac Milan Antonić, koji je ujedno i reditelj sinhronizacije.

Svečana premijera na kojoj će prisustvovati glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji biće održana u četvrtak 13. februara u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, sa početkom u 18:30 časova. Čekamo vas već od 18 časova na druženju sa Matejom Vukašinovićem, Milanom Antonićem, Dubravkom Jovanovićem, Marijanom Živanović, Dušicom Novaković, Sašom Joksimovićem i drugima.

Budite brzi i snalažljivi poput Sonika, nabavite odmah karte za premijeru i među prvima uživajte u filmu o kome bruje fanovi širom sveta!

"SONIKOV FILM" je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igrom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika (Mateja Vukašinović) koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden/Milan Antonić). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri/Dubravko Jovanović), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom.

Od četvrtka 13. februara "SONIKOV FILM" prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor),Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom Kulture Čačak, Lestkovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Bor, Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kuturu Požarevac, Kulturni centar Vrnjačka Banja, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, SKC Obrenovac, Kulturno-obrazovni centar Boljevac, Kulturno-obrazovni centar Gračanica, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplexx (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.

Sinhronizovani trejler filma možete pogledati putem linka >>
Titlovani trejler filma možete pogledati putem linka >>

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..