Svi se sećamo poznate melodije uz koju ne možemo da odolimo a da ne zapucketamo prstima! Oni se vraćaju, spremni da novim generacijama predstave svoju neobičnu porodicu, jezivi dom i čudne navike! Gomez, Mortiša, Sreda, Pagzli i ostali omiljeni čudaci od 31. oktobra upuštaju se u nove izazove, ovoga puta u animiranom filmu "PORODICA ADAMS" (THE ADDAMS FAMILY) koji u naše bioskope stiže u sinhronizovanoj i titlovanoj varijanti!

Uoči Noći veštica, u četvrtak 31. oktobra, "PORODICA ADAMS" premijerno će biti prikazana u bioskopu Kombank Dvorana u 18.30 časova. Tom prilikom bioskop će poprimiti drugačiji izgled, svi posetioci moći će da uživaju u prelepoj a strašnoj scenografiji, a mališani će imati priliku da se maskiraju u svog omiljenog lika iz ove porodice i tako zasluže lepe slatkiše.

Družićemo se i sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji: Srđan Timarov, Dušica Novaković, koja je i reditelj sinhronizacije, Đurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić...

Od 31. oktobra ova animirana priča prikazivaće se u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Abazija (Subotica), Kulturni centar Lazarevac, Centar za kulturu Mladenovac, Cineplexx MNE Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Od 7. novembra "Porodica Adams" naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa.

O FILMU: Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

Sinhronizovani trejler pogledajte putem linka >>
Titlovani trejler pogledajte putem linka >>

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..