Posle devet godina publika širom sveta imaće priliku da se zabavlja uz nove avanture i nestašluke omiljenih igračaka svih vremena! Baz Svetlosni, Vudi, Reks, gospodin i gospođa Krompiroglavi, Slinki i ostali dobro poznati drugari, zajedno sa novim likovima, Forkijem, Dakijem i Banijem, provešće nas kroz šareni svet detinjstva i mašte! U sredu 11. septembra u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, sa početkom u 18:30h, biće održana svečana premijera filma "PRIČA O IGRAČKAMA 4" (TOY STORY 4), kojoj će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji: Dragoljub Ljubičić Mićko, Milena Predić, Lako Nikolić, Darija Vračević, Dubravko Jovanović, Nada Blam i mnogi drugi.

Ovim lepim povodom, u saradnji sa bioskopima Cineplexx i Centrom za integraciju mladih, organizujemo humanitarnu akciju pod nazivom "DA SVAKA IGRAČKA IMA SVOJE DETE".

Ukoliko budete došli na premijeru filma "PRIČA O IGRAČKAMA 4" u Beogradu ili od 14. septembra posetite neki od bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Promenada, Cineplexx Kragujevac Plaza ili Cineplexx Niš, ponesite sa sobom igračke (uslov je da nisu plišane) i ostavite ih u za to predviđenu kutiju. Na taj način obradovaćete nekog korisnika Svratišta za decu i mlade i ulepšaćete detinjstvo onima koji nisu imali sreće da odrastaju bezbrižno. Akcija "DA SVAKA IGRAČKA IMA SVOJE DETE" trajaće do 30. septembra, kada ćemo korisnicima usluga i darovati vaše poklone.

Na premijeri u Beogradu, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, biće organizovana i razmena igračaka. Pozivamo mališane da sa sobom ponesu igračku koja bi obradovala neko drugo dete, a kući vrate neku drugu, novu omiljenu igračku.

Ovog vikenda, 14. i 15. septembra, animirani film "PRIČA O IGRAČKAMA 4" biće prikazan u odabranim bioskopima, a od četvrtka 19. septembra naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa, u 2D i 3D verziji, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

Sinhronizovani trejler: ovde
Titlovani trejler: ovde

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..