Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na bioskopska platna u svom samostalnom filmu „Spajdermen: Daleko od kuće“. Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera „Osvetnici: Kraj igre“, i kao takvo predstavlja spektakularan kraj  treće faze Marvelovog filmskog univezuma. Na bioskopskim platnima fanovi će biti u prilici da gledaju Spajdermena od 4. jula širom Srbije. Naš prijateljski junak iz komšiluka odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na letnjem odmoru u Evropi.

Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel El Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i misterioznog Misteria (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

U ulozi Piter Parkera ponovno gledamo britanskog glumca Toma Holanda koji se savršeno snašao u liku Spajdermena. Kao Nik Fjuri se pojavljuje opet fantastični Samjul El Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.

Režiju filma potpisuje Džon Vots (Cop Car), scenario Kris Mekena i Erik Somers (The LEGO Batman). Glumačku ekipu dopunjuju Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori i Džejkob Batalon. U ovom nastavku će im se pridružiti i Džek Bi Smuv (Curb Your Enthusiasm) i Njuman Akar (Homeland).
 
Bioskopske ulaznice za  jedan od najvećih letnjih hitova su već u prodaji!
 

<<  Avgust 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..