Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi u najnovijem ostvarenju Kventina Tarantina!Svetska premijera dugo očekivanog filma ovog leta, po nekima i godine, „Bilo jednom... u Holivudu“ održana je na najpoznatijem filmskom festivalu u Kanu. Nekolicina odabranih imali su priliku da prvi pogledaju deveti film Kventina Tarantina o kojem se već dugo priča. Da je reč o posebnom filmskom iznenađenju ovog nenadmašnog reditelja vidi se i po sprečavanju curenja bilo kakvih informacija o filmu, osim onih koje sama ekipa filma plasira. Projekcija premijere u Kanu je bila pod strogom kontrolom i sam Tarantino se obratio publici koja je gledala film i zamolio je da zadrži svoje utiske za sebe, kako ostalima ne bi pokvarili iznenađenje.

Tarantino do sada ni sa jednim svojim filmom nije izneverio publiku, i zbog toga očekivanja publike širom sveta su velika. Pogledajte tačno šta nam je pripremio ovog leta u finalnom trejleru filma koji ovom prilikom predstavljamo.

„Bilo jednom... u Holivudu“ nas vraća nas u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Brad Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, davne 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - glumicu Šeron Tejt (Margo Robi)...

„Bilo jednom... u Holivudu“ je deveti film slavnog reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina. Na scenariju za film  „Bilo jednom... u Holivudu“ Tarantino je radio punih pet godina.

Tarantino je u svom najnovijem filmskom ostvarenju okupio najbolje glumce generacije. Uz Leonarda Dikaprija, Breda Pita i Margo Robi u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oskar Al Paćino, Brus Dern, Tim Rot, Timoti Olifant, Kurt Rasel, Dakota Fening,  Dejmijan Luis i mnogi drugi. Ovo je ujedno i poslednja filmska uloga nedavno preminulog glumca Luka Perija.

Produkciju filma potpisuju David Hejman, Šenon Mekintoš  i Kventin Tarantino, a izvršna producentkinja je Džordžija Kacandes.

Inače, Leonardo Dikaprio i Margo Robie zajedno su već glumili u filmu Vuk sa Vol Strita, dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pit i Dikaprio čiju saradnju na filmu Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Pola Njumana.

Na repertoaru bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina „Bilo jednom... u Holivudu“ naći će se u avgustu!

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..