samogadovediPremijera urnebesne komedije "Samo ga dovedi" biće održana u sredu, 21. jula u 21h, u bioskopu Kolosej. Već narednog dana, ovaj film ulazi na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Roda.

„SAMO GA DOVEDI“ ponovo ujedinjuje Džonu Hila i Rasela Brenda sa rediteljem filma “Preboleti Saru Maršal” Nikolasom Stolerom u priči o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovuče rok legendu u Holivud na povratnički koncert. Ova komedija je poslednji film hit producenta Džuda Apatova („4 banke, a nevin“, „Zaglavilo se“).

Eronu Grinu (Hil) sve polazi za rukom. Ambiciozni 24-godišnjak uspeo je da dobije posao iz snova i to taman pred zadatak koji će mu unaprediti karijeru. Njegova misija – otići do Londona i otpratiti boga rok muzike do Grik teatra u L.A.-u na prvu stanicu velike povratničke turneje. Njegov šef, muzički mogul, Serđo Roma (ŠON KOMBS) daje mu samo jedno upozorenje: „Ovaj umetnik je najgori čovek na svetu. Okrećeš mu leđa na sopstvenu odgovornost!“

Britanski roker Aldus Snou (Brend) je briljantni muzičar i potvrđena rokenrol legenda, ali zbog gadnog raskida i propale karijere, on je ispao iz koloseka i sad je hodajuća katastrofa. Umoran od ulizica i uplašen da je na zalasku karijere, Snou je upao u nihilistički vrtlog. Kad sazna da se njegova prava ljubav, model/ pop zvezda Džeki Kju (Rouz Burn) nalazi u Los Anđelesu , Aldus će sebi zadati cilj da je ponovo osvoji... malo pre početka povratka njegovoj svetskoj dominaciji.

Kad odbrojavanje do početka koncerta počne, jedan stažista će morati da se provuče kroz „minsko polje“ londonskih dilera droge, njujorških tuča i plesova u krilu u Vegasu ne bi li isporučio svoju “obavezu” živu i donekle zdravu... a za sve to vreme pokušavaće da ostane veran svojoj devojci, Dafni (Elizabet Mos). Možda će morati da laska, laže, odobrovolji i da se provodi sa Aldusom, ali će ga dovesti do Grika. 

Kao posebnu zanimljivost izdvajamo da se u filmu pojavljuju i mnoge prave muzičke zvezde, kao što su KRISTINA AGILERA, PINK, FAREL VILIJAMS i bubnjar benda Metalika, LARS ULRIH kao ljudi čiji su se putevi na neki način ukrstili s Aldusovim... ili koje je pregazilo njegovo ludilo.

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..