vladarObaveštavamo vas da je najnovije ostvarenje Paramount studija “POSLEDNJI VLADAR VETROVA” započelo prikazivanje u Americi sa sjajnim rezulatima. Naime, film je prvog vikenda zaradio 70 miliona dolara i našao se na drugom mestu po gledanosti, odmah iza trećeg nastavka “Sumrak” sage.

 

Interesantan je i podatak da je gledaocima u Americi pažnju više privukla 3D projekcija ovog filma jer je 60 posto od ukupne zarade poteklo upravo od nje.


Podsećamo vas da će se i u našoj zemlji ovaj film prikazivati i u 3D tehnici od 19. avgusta.

Majstor pripovedanja, Oskarom nominovani scenarista/producent/reditelj M. NAJT ŠAMALAN („Šesto čulo“, „Znaci“) donosi hit animiranu seriju „Poslednji vladar vetra“ na velika platna i stvara epski svet velikih razmera koji će vas oduševiti spektakularnim specijalnim efektima, sjajnom akcijom i uzbudljivom avanturom.

Jednoga dana, mladi vladar vode Katara (NIKOLA PELC), otkriće mladog dečaka po imenu Ang (NOA RINGER), dok s bratom Sokom (DŽEKSON RETBON) bude vežbala svoje moći. Ali dok Angove moći upravljanja vazduhom budu postajale sve očiglednije, Katara i Soka će shvatiti da su pronašli nešto više od poslednjeg vladara vetra. Kao što piše u proročanstvu Avatar – jedini koji može da kontroliše sva četiri elementa – mladi vladar vetra je jedino oružje koje može da zaustavi juriš nacije Vatre i da povrati mir u ratom zahvaćen svet. Ali, može li on da usavrši svoje veštine i postane heroj pre nego što bude prekasno?

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..