paintballU prikolici kamiona koji  vozi kroz šumu sedi grupa putnika, glava pokrivenih kapuljačama. Ne poznaju jedni druge, ali imaju mnogo toga zajedničkog: mladi su, urbani, mnogo rade, i imaju jaku potrebu za ekstremnim iskustvima. Prijavili su se za nedelju dana avanture.


Dok idu u nepoznato, čuju ostale kako dišu u mraku, pokušavajući da umire udaranje srca dok adrenalin struji. Skidaju kapuljače kako bi otkrili da su u mračnoj šumi. Svaki od igrača i igračica opremljen je zalihama za nedelju dana: moćnom pejntbol puškom, municijom, mapama i uputstvima. Deonica koju treba da pređu sastoji se od jaruga, pećina i staza sa preprekama. U šumi će se susresti sa protivničkim timom. Pobednici će biti oni koji poraze protivnike i pređu celu deonicu. Želeli su avanturu? Dobili su je. Duboko u šumi, jedna grupa je zarobljena u zasedi. Nevidljivi snajperi prikovali su ih za mesto zasipajući ih bojom. Odjednom, jedan od članova grupe ruši se u agoniji. Crvena boja krvi meša se sa bojom. Zavlada pometnja. Ko puca na grupu? U tišini, članovi grupe zure jedni u druge, zure u šumu - tražeći izdajnika, ili bilo kakvo objašnjenje. Pravila igre su se promenila. Jedino pravilo sada je zakon džungle, i niko nikome ne veruje.

---


Osam stranaca, okupljenih na nepoznatom mestu, učestvuje u igri pejntbola za najiskusnije i najbolje igrače. Međutim, od početka je jasno da se pravila menjaju i da će igrati mnogo drugačije. Bore se za opstanak i shvataju da im je protivnik, zapravo, sama igra.

„Pejntbol“ je slasher/shooter  podžanr horora, u kome se pojavljuje nepoznati, psihopatski ubica, čije žrtve postaju igrači pejntbola. Jedino čime oni mogu da mu uzvrate su puške za pejntbol sa municijom napunjenom samo bojom.

---


Reditelj Danijel Benmajor, rođen 1973. godine u Barseloni, tokom rediteljske karijere bavio se režiranjem marketinških spotova za kompanije kao što su „Sony Playstation“, „Fanta“, „Orange“, „Mercedes“, „Nissan“, „Renault“, „Vodafone“, „Samsung“. „Pejntbol“ je njegov prvi dugometražni film. U postprodukciji se trenutno nalazi njegov drugi film, istorijska avantura „Bruc“, a studio „Fox“ angažovao ga je da režira drugi deo filma „Hitman“, inspirisanom istoimenom popularnom video-igrom. Prvi deo iz franšize „Hitman“ zaradio je 100 miliona dolara, nasuprot 30 miliiona koliko je u njega uloženo.


<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..