Folamour donosi ekskluzivni House of Love događaj u Beograd

Folamour donosi ekskluzivni House of Love događaj u Beograd
sub, 11. mart 2023
Beograd, Srbija

Nakon dva rasprodata nastupa u Beogradu, francuski muzičar i planetarna disco house senzacija, Folamour, donosi svoj ekskluzivni House of Love događaj u subotu 11. marta, u Hangar Luke Beograd. U našu prestonicu zajedno sa njim stižu i producent i DJ Kousto, koji sprema deep house letnje vibracije juga Francuske pomešane sa londonskim multukulturnim haosom, kao i perspektivno DJ ime iz Nanta – MLF, jazz pijanistkinja i rock gitaristkinja čijim zvukom preovladava italian piano house, dok je lokalno pojačanje zadužen Luton, mladi DJ u usponu koji vešto vlada različitim stilovima house muzike.

House of Love audio-vizuelni spektakl u Beogradu deo je ekskluzivne turneje koja obuhvata 12 evropskih gradova, a među kojima su Amsterdam, London, Brisel, Milano, Barselona, Stokholm i drugi. Povod za turneju je lansiranje novog koncepta događaja, kao i nove izdavačke kuće – House of Love, koja okuplja mlade i perspektivne muzičare sličnih senzibilteta.

„Oduvek sam želeo da pokrenem projekat koji bi se sastojao iz lejbla i serijala događaja, a koji povezuje muziku sa emocijama, kako bi kreirao momenat simbioze. Jednom prilikom rodila se ideja o House of Love konceptu. Muzika koja bi pričala priče i događaji ispunjeni emocijama i ljubavlju. Bez ikakvih žanrovskih ograničenja za muziku koja bi bila objavljivana, sve dok donosi pokrete i osećanja.” izjavio je Folamour objašnjavajući House of Love koncept.

Folamour se pozicionirao kao jedan od najperspektivnijih izvođača svoje generacije nakon tri hvaljena albuma i legendarnog Boiler room seta. Formalno muzičko obrazovanje stekao je svirajući bubnjeve, bas, gitaru i perkusije. Sarađivao je sa Nacionalnim orkestrom iz Liona i bio uključen u širok spektar projekata, koji se kreću od popa do jazza. Kao rezultat toga, njegova muzika uvek je prožeta bogatim muzičkim stvaralaštvom, što njegov rad čini romantičnim, poetičnim i veoma emotivnim. On je izvođač koji crpi inspiraciju iz osnovnih vrednosti klasičnog housa, funka i disca, dodajući svoju specifičnu notu originalnosti.

Folamourova produkcija objavljena je za veliki broj izdavačkih kuća, od All City do Classic i Church do Glitterbox, kao i za njegov lejbl FHUO Records i novo osnovani House of Love. Prvi album „Umami” Folamour je objavio 2017, a usledio je i „Ordinary Drugs” dve godine kasnije. Njegovo poslednje i najobuhvatnije ostvarenje „The Journey” iz 2021. sastavljeno od dvanaest pesama koje jedna za drugom pričaju priču o Folamourovom muzičkom sazrevanju i pristupanju umetnosti iz više različitih uglova više je od klasične produkcije elektronske muzike. Tekuća godina počela je remiksom „Everything I Do (Folamour Jazzy Revibe)” , kao i singlom „Freedom”. Zajedno sa Koustom, radio je na numeri „Jungle Bird”, koja se našla na EP-ju „When We Were There” – prvom izdanju njegove nove izdavače kuće House of Love.

Ulaznice za House of Love žurku su u prodaji po ceni od 1890 dinara za regularne i 2690 dinara za VIP putem Cooltix onlajn platforme, kao i na Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima.


HANGAR
Luka Beograd, Žorža Klemansoa 37, Beograd
<<  Maj 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Putopisi, Intervjui..