Poznata je satnica velikog slavljeničkog koncerta JORGOVANA

Poznata je satnica velikog slavljeničkog koncerta JORGOVANA
sub, 28. januar 2023
Beograd, Srbija

Ostalo je još vrlo malo ulaznica za veliki beogradski koncert koji JORGOVANI organizuju u Beogradu povodom desetogodišnjice rada benda. Koncert je zakazan za 28. januar u Dorćol Platzu, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara dostupne su na tickets.rs, Ticket Vision prodajnim mestima i u Anti Shopu (Cetinjska 15, Beograd). ,,Počelo je kao zezanje, a danas, 10 godina kasnije, i dalje se zezamo samo malo profesionalnije. Svih ovih godina radimo gerilski: bez izdavača, buking agenata, menadžera, medija...

I to mora tako da bude! Nismo mi najbolji bend, nismo ni među najboljih sto, ali jesmo najiskreniji bend koji živi svaku svoju pesmu", rekao je pred beogradski nastup Marko Joković Muki, frontmen Jorgovana.

Prošle su pune četiri godine otkako su JORGOVANI organizovali veliki samostalni koncert u Beogradu, pa su odlučili da novu 2023. godinu započnu sasvim posebnim šou programom najavljenim za 28. januar i Dorćol Platz. Jedna od specifičnosti koncerta koji je pred nama jeste i regionalni karakter koji mu daju dovođenjem zagrebačke pank atrakcije, grupe ŠANK?!, a pored njih nastupiće još i KAMENE KARE.

Ulaz se otvara u 19.30.

20:00 Kamene Kare
21:00 Šank?!
22:00 Jorgovani


Dorćol Platz
Dobričina 59, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..