XV To Be Punk.Festival. // SKCNS Fabrika

XV To Be Punk.Festival. // SKCNS Fabrika
pet, 25. novembar 2022 - sub, 26. novembar 2022

Petnaesto izdanje To Be Punk.Festival.a, u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, održaće se u SKCNS Fabrici u petak i subotu, 25. i 26. novembra 2022. godine. Ulaznice su u pretprodaji online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Moguće je kupiti samo komplet ulaznica za obe večeri, po ceni od 1500 dinara. Pojedinačne ulaznice prodavaće se na dan festivala, na biletarnici Fabrike po ceni od 1000 dinara za veče. Oba dana, vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 19 časova, a koncerti počinju u 20 časova. Ovogodišnje izdanje TBP-a održava se u sklopu programskog luka “Druga? Evropa”, Evropske prestonice kulture Novi Sad 2022.

U petak, 25. novembra nastupaju: jedan od vodećih street punk bendova, Lion's Law iz Pariza, Yöu – HC/punk bend iz Skoplja, Odpadki civilizacije - ljubljanski HC bend, jedno od prvih hardcore imena nekadašnje Jugoslavije, Liquid Supercharge rokenrol/pank/hardkor bend iz Pule i Neuspeh, novosadski bend koji će ovom prilikom promovisati debi album u izdanju SKCNS.

U subotu, 26. novembra nastupiće: kultni hardcore/punk bend iz Tokija, Death Side, francuski Oi! bend Rixe, melodični Oi!/punk bend iz Barcelone La Inqusicion, Ruidosa Inmundicia iz Beča, čiji zaštitni znak su brze i furiozne pesme, Kriva istina, punk bend iz Zagreba,  Agregat, riječko-postojnski melodični hc bend i Statico - HC bend iz Beograda.



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..