MARCO MENDOZA voli Beograd – dolazi ponovo u klub Fest!

MARCO MENDOZA voli Beograd – dolazi ponovo u klub Fest!
čet, 22. septembar 2022
Beograd,

Marco Mendoza, jedan od najistaknutijih bas gitarista na svetu, nakon sjajnog koncerta koji je održao  u aprilu ove godine u klubu Fest ponovo dolazi u Zemun 22. septembra. Nekadašnji član bendova Whitesnake, Thin Lizzy i The Dead Daisies nosi sa svoje prve svirke u Festu odlična iskustva. Zato je rešio da u sklopu svoje nove „New Direction“ turneje, ponovo dođe i u naš grad. U nešto drugačijem sastavu benda, ali kao i uvek praćen odličnim muzičarima, Mendoza će u Festu promovisati svoj novi album „New Direction“ koji je u prodaji od 16 septembra. 

Naslovnu numeru sa albuma možete preslušati ovde:


 
Ovog američkog muzičara meksičkog porekla slušali smo prvi put u Beogradu u Hali sportova 2015. godine, kada je sa bendom The Dead Daisies zagrevao publiku pre nastupa Whitesnake. Karijeru je započeo krajem osamdesetih kada je nekadašnjem bubnjaru Black Sabbath Bilu Vordu pomogao oko realizacije solo albuma. Bio je deo bendova Alias, Blue Murder, Thin Lizzy i Black Star Riders, išao na turneje sa Journey, Whitesnake... i sarađivao sa nekim od najvećih rok muzičara današnjice.

Poslednjih nekoliko godina više nego ikad pre radi na svojoj muzici i vreme, kada je god to moguće, provodi na turnejama sa svojim bendom koje su, kako sam kaže, drugačije od onih sa velikim bendovima, ali mu pričinjavaju posebno zadovoljstvo.
 
Publika koja je prisustvovala njegovom prvom solo nastupu u Srbiji zapamtila ga je kao sjajnog muzičara ali i druželjubivog i prijatnog sagovornika uvek spremnog na druženje sa ljudima koji vole njegovu muziku.

„Njegov nastup u klubu nam je bio jedan od najlepših ikada“ kažu organizatori i pozivaju sve prave rokere da 22. septembra u 21 sat dođu u klub Fest u Zemunu.
 
Kao predgrupa će nastupiti bend Boozter.
 
Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest po ceni od 1500 RSD. Na veče koncerta, cena ulaznice biće 1800 RSD.


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..