Stefano Noferini sprema specijalni extended DJ set za Barutanu

Stefano Noferini sprema specijalni extended DJ set za Barutanu
sub, 10. septembar 2022
,

Jedan od najcenjenijih italijanskih house DJ-eva i producenata Stefano Noferini vraća se u Barutanu u subotu 10. septembra, u Barutanu, sa specijalnim extended setom u trajanju od tri ipo sata, dok je za intro zadužen Dakman, pobednik ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja. Za Stefana Noferinija može se sa sigurnošću reći da svaki DJ ima bar jednu njegovu traku u svojoj kolekciji. Njegova radijska emisija Club Edition, koju trenutno slušaju milioni ljudi iz 15 zemalja je jedna od ključnih tačaka italijanske house scene. Proglašen je za producenta koji je napravio najveći proboj na scenu 2010. godine, a 2011. je bio nominovan za DJ-a godine.

Oprobao se i u komercijalnim vodama producirajući za Pitbulla, Shakiru, Lady Gagu i Beyoncé i ima broj 1 hit na Billboard-ovoj Hot Dance listi.

Kada je reč o klabingu, Noferini je i tu pri vrhu. Ministry of Sound, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza, Cocoon Frankfurt, Lief Festival, Sankeys i Row 14 uvek su krcati kada je on za DJ pultom.

Njegova izdavačka kuća Deeperfect Records pruža publici kvalitetan zvuk inspirisan zavodljivim tech groove-om i  veoma je uvažena svuda u svetu.

Ipak su njegovi neverovatni setovi ti zbog kojih publika uvek želi da sluša ovog inovativnog majstora. Dok drugi samo miksaju muziku, Stefano Noferini je preneo umetnost DJ-inga na viši nivo. On ima sposobnost da dopre do unutrašnje želje za igranjem i probudi je pravim house gruvom. On je sve što dance muzika predstavlja.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po ceni od 990 dinara.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..