Warhammer 40.000 u Ada mallu

Warhammer 40.000 u Ada mallu
sub, 9. jul 2022, 10:00 h - 22:00 h
Beograd,

Najpopularnija stono-strateška ratna igra sa minijaturama na svetu – Warhammer 40.000 u Ada mall Shopping Centru. Regionalni Warhammer 40.000 turnir u Srbiji –  najpopularnija stono-strateška ratna igra sa minijaturama na svetu, posebno popularna u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, u subotu 9. jula od 10h do 22h održava se na trećem spratu Ada Mall Shopping Centra. Kao i u drugim stono-strateškim minijaturnim ratnim igrama, igrači vode bitke koristeći minijaturne modele vojnika, borbenih vozila i različitih čudovišta.

Prostor za igru je tabla modelovana kao bojno polje, koje se sastoji od modela zgrada, brda, drveća i drugih vrsta terena. Svaki igrač se naizmenično pokreće svoje minijature vojnika, vozila i čudovišta po bojnom polju suprotstavljajući se protivnikovim minijaturama. Ove borbe se rešavaju pomoću komplikovanih pravila, metra, kockica i jednostavne aritmetike.

Radnja igre Warhammer 40.000 smeštena je u daleku mračnu budućnost, gde ljudsku civilizaciju opsedaju neprijateljski raspoloženi vanzemaljci i natprirodna stvorenja. Modeli i rase u igri su raznovrsne od ljudi, robota, vanzemaljaca i natprirodnih čudovišta, koja raspolažu futurističkim naoružanjem i natprirodnim moćima.

Pozivamo vas da dodjete. Čekamo vas u subotu 9. jula na 3. spratu Ada Mall-a.


ADA MALL
Radnička 9, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..