Koncert bendova Instant Karma & Mamurlook

Koncert bendova Instant Karma & Mamurlook
sub, 11. decembar 2021
Novi Sad,

Koncertna promocija novih izdanja bendova „Instant Karma“ i „Mamurlook“ održaće se 11. decembra u Fabrici SKCNS-a. Vesela ska/pank družina „Mamurlook“ trenutno promoviše svoj prvi album u izdanju SKCNS-a, „Vesela zemlja medija“ i jedva čekaju da ga predstave publici. Priča se da su im svirke nezaboravne i da uvek uspevaju da opravdaju ime benda. Iz „Mamurlooka“ poručuju da će na svirci biti zagarantovan odličan provod, sa dozom novosadskog šarma.

Studentski kulturni centar Novi Sad objavio je i novi album zrenjaninskog benda  „Instant Karma“ pod nazivom „Buda sa krova“. „Instant Karma“ je nastala krajem osamdesetih kao srednjoškolski bend koji su osnovali Aleksandar Janković i Saša Koso, a u proteklih tri decenije objavili su deset studijskih albuma i razvijali se kroz razne faze, od rokenrola,  rhythm’n’bluesa pa do eksperimentisanja sa psihodeličnim zvukom.

Trenutnu postavu čine: Aleksandar Janković - vokal / Uroš Stanković - bas gitara / Dalibor Kurjak - gitara /Nebojša Durmanović - bubanj

Cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike, pred početak koncerta. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova, koncert počinje u 20 časova i  održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.


Fabrika, Studentski kulturni centar
Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..