,,Porodica Adams 2“ uz poklone u Cineplexx bioskopima

,,Porodica Adams 2“ uz poklone u Cineplexx bioskopima
ned, 31. oktobar 2021, 12:00 h - 17:00 h
,

Najsimpatičnija, najsablasnija i najzabavnija porodica ikada, vraća se na veliko platno svih Cineplexx bioskopa i to na Porodičnom danu u nedelju 31. oktobra od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Ni malo slučajno, Porodični dan zakazan je za nedelju 31. oktobar kada naša omiljena porodica Adams proslavlja Noć veštica, a u duhu prazničnog darivanja, sve mališane očekuje poklon originalni poster filma ,,Porodica Adams 2“. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“.

Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom Stvari, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu? Saznaj na Porodičnom danu u svim Cineplexx bioskopima!

U sinhronizaciji ove sjajne avanture učestvovali su Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš i Darija Vračević.

Trejler filma ,,Porodica Adams 2“ - link >>

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Porodica Adams 2


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..