Chill&Grill Festival

Chill&Grill Festival
čet, 24. jun 2021 - pon, 5. jul 2021

Dosad najdulji Chill&Grill festival na jezeru Jarun u Zagrebu, trajat će čak 10 dana. Od 24. juna do 4. jula radnim danom festival je otvoren od 16 do 23 sata, a vikendom od 12 do ponoći. Za posjetitelje su pripremljene razne pogodnosti, a svakog dana očekuju vas nastupi poznatih chefova na Cooking pozornici, koncertni nastupi, Joomboos, predstave i dr. Tijekom deset dana festival će biti na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje će biti štandovi poznatih restorana i pozornica na kojoj vas očekuju mnogi glazbenici, a svakog dana i live svirka.

Delicije s roštilja posjetitelji će moći probati kod iskusnih majstora, među kojima su Kitchen & Grill PLAC, KSS burgers, BBQ Hot Yard, Maredo, Wok by Matija i Jack n Bowl.

U chefs zoni bit će vrhunski meniji poznatih restorana - Pani, El Toro Restaurant & Bary i Byblos, a za ljubitelje palačinki tu su Palačinke.hr. Očekuju vas vinska i pivska zona na kojima možete ugasiti žeđ u vrućim danima pred nama.

Vikendi na Chill&Grill Festivalu rezervirani su za nastupe poznatih chefova na Cooking pozornici, pa će tako svoja umijeća pokazati Marko Palfi, Almo Čatlak te chefovi restorana čiju ponudu možete kušati na samom festivalu.

Glazbe neće nedostajati, pa posjetitelje svaku večer očekuje i svirka uživo. Između ostalih, nastupaju: DJ Stanko Bondža, DJ Sinke Fresh, DJ Doc Cedro, DJ Jurki, DJ eM Bee... Svake večeri nastupa i bend uživo kao što su Soul Shadows, Rusway, Retrodukcija, All Star band, Živa legenda, Showtime band i  Freakout band i mnogi drugi.

Festival će 24. lipnja otvoriti naš poznati bend Živa Legenda.

Vidimo se na Jarunu, gdje vas očekuje deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod!



<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..