6. Star Film Fest 2019.

6. Star Film Fest 2019.
čet, 29. avgust 2019 - sub, 31. avgust 2019

Dragi filmoljupci i ove godine donosimo dobru vijest. Uskoro počinje Star Film Fest! Šesto izdanje festivala u Sisku, a od zvjezdane prašine očekuje nas u posebnom izdanju. Pripremljeno je pregršt sadržaja – radionice, koncerti, projekcije i druženja začinjena muzikom, pivom Estrella i grickalicama uz zanimljive promotivne materijale poput limitiranog izadanja Star Film Fest Startasica savršen su poziv na festival. Datumi koje treba zaokružiti na kalendarima su 29., 30. i 31. avgust. Očekuju nas tri uzbudljiva festivalska dana u režiji vrijedne ekipe Star Film Festa. Lokacija nije tajna -  u Starom gradu i u Kazalištu 21.

Natjecateljski dio Star Film Festa ugostio je čak 48 filmova iz cijelog svijeta. Kategorije u kojima će se filmaši natjecati su igrani, animirani, eksperimentalni, dokumentarni i industrijski film. Nagradu ćete moći dodijeliti i vi, pa tako pobjednika bira i publika bez koje ovaj kino doživljaj ne bi ni imao smisla. Osim navedenih, natjecatelji se bore i za nagradu najboljeg regionalnog filma, najbolje montaže, i najbolje fotografije/kamere.

Za smještaj u Sisku tijekom održavanja festivala obratite se na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi vam osigurali smještaj po sponzorskim cijenama. Kako biste do nas stigli brzo i sigurno organizirali smo i prijevoz. Autobus Autoprometa Sisak i Star Film Festa postaje svemirski brod koji će vas lansirati u galaksiju dobrog filma. Okupljanje je u 19:00h, a polazak je zakazan za 19:15 sati od autobusne postaje Nama u Sisku na adresi Ulica Ante Starčevića 13, a vozimo vas do Starog grada na dan otvorenja, i natrag do Siska po završetku programa. Za filmoljupce iz drugih gradova tu je poseban popust na putovanja vlakom i to 40% popusta na povratno putovanje ostvarujete pomoću koda koji ćete saznati javite li se na službeni mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Popust je moguće iskoristiti od ponoći 28. avgusta pa sve do 1. septembra u 24:00 sata za sve povratne karte iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Sisak i natrag.

Prvi dan festivala, 29. avgusta, donosi nam otvorenje, filmsku glazbu, instalaciju „Kraj“  i projekcije u 20:30 h nakon čega slijedi koncert Stephany Stefan u Starom gradu Sisak. U petak, 30. kolovoza, pridružite nam se već ujutro kako biste pozdravili sunce ispred Kazališta 21 te sudjelovali na Slackline radionici također na adresi Trg grada Heidenheima 3. Čekaju vas i radionice “Osiguranju filmske produkcije”, te “Produkcija filmske glazbe”. Skinite prašinu sa svoje gitare te se nakon radionica pridružite svirci na Acoustic jam session u 15:00 h nakon čega se vraćamo filmu i projekcijama. Nakon projekcija unutar kazališta s početkom u 15:30 h, selimo se na otvoreno gdje ćete ispred Kazališta 21 u 20:20 h moći pogledati uspješnicu Posljednji Srbin u Hrvatskoj. Na kraju dinamičnog festivalskog dana slijedi koncert izvrsnog Elementala. U treći festivalski dan opet uđite pozdravljajući sunce ispred Kazališta 21 u 9:00 h nakon čega u 9:30 h slijedi projekcija filma Pčelica Maja za najmlađe filmoljupce. Zatim nastavite upijati znanje na radionicama, a potom poslušajte što imaju za reći hrvatski redatelji na javnoj raspravi u 11:30 h. Koliko zaista volite film dokažite na filmskom kvizu u 14:45 h koji su za vas organizirali KOZa i Star Film Fest, nakon čega ponovno sviramo i pjevamo na Acoustic jam sessionu. U 17:00 h nastavljamo s projekcijama u Kazalištu 21, a posebno vam predstavljamo film IKEA for YU koji će biti prikazan u 20:30 h. U 21:45 h saznajte pobjednike festivala na svečanom zatvaranju festivala. Kako bi i vama, i nama Star Film Fest ostao u najboljem mogućem pamćenju zatvorit ćemo ga sa stilom. Gostovanje DJ Dabija ne propustite čak i ako vas tri festivalska dana prepuna sadržaja izmore.

Za sve dodatne informacije i program festivala posjetite službene stranice Star Film Festa, te naše Instagram i Facebook profile. Pridružite nam se na šestom Star Film Festu i uvjerite se i ove godine zašto je naše mjesto visoko među zvijezdama.

<<  Januar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..