LIGHT BASED LIFEFORMS / LBL BELGRADE festival u Beogradu

LIGHT BASED LIFEFORMS / LBL BELGRADE festival u Beogradu
pon, 27. maj 2019 - ned, 2. jun 2019

LIGHT BASED LIFEFORMS / LBL BELGRADE festival biće održan od 27.maja do 2.juna u NeverLand klubu i drugim lokacijama u Beogradu. LBL  - Light Based Lifeforms (oblici života zasnovani na svetlosti) festival kao ideju ima da se ljudima približe neke nove tehnologije, pristupi i mogućnosti stvaralaštva kao i samog koncepta koji postoji da inspiriše. „Želimo da osvetlimo i oživimo Beograd na jedan sasvim drugačiji način“ kažu organizatori i dodaju: „ Na više lokacija u Beogradu pomoću 3D maping tehnologije učinićemo da naš grad za trenutak dobije multidimenzionalni karakter“.  LBL festival spaja digitalnu i uličnu umetnost, muziku i performans čineći jednu veliku kreativnu i inovativnu celinu. Uključuje radionice 3D video mapiranja i street arta, performans i muzički koncert kao i pripremljen video materijal umetnika. 

Svakog dana od 27.maja do 2.juna u periodu od 12-18h u Klubu NeverLand održavaće se radionice (3D maping, crtanje grafita i murala) dok se u večernjim časovima (nakon 18h) planira muzički program:
 
27.05. -  Trepni lutko & Yan Dusk ( F.A.M.projekat)
28.05. -  Hunting souls (rock' a billy band)
29.05. -  Round the corner sextet (jazz) +  gost iznenadjenja
30.05. - KEZZ Tamara (live set)
31.05. -  KKN (Kanda, Kodža i Nebojša) / Wroom
01.06. – Kika / Psihobilje
 
2.juna na prostoru (stare) Železničke stanice Rodrigo Guzman Cazares imaće svoj 3D maping projection live performanse nakon čega će u klubu biti priređena velika žurka povodom zatvaranja festivala.
 
Detaljne informacije o LIGHT BASED LIFEFORMS / LBL BELGRADE festivalu pronađite u prilogu.
 
Ulaz na radionice festivala je besplatan, a cene ulaza na koncerte biće naknadno objavljeni.  
 

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..