ANA ĆURČIN NAS ZAGREVA ZA STILL CORNERS U DOMU OMLADINE!

ANA ĆURČIN NAS ZAGREVA ZA STILL CORNERS U DOMU OMLADINE!
uto, 7. maj 2019
Beograd,

Pre britanskog dream pop/synth pop benda STILL CORNERS, za čiji koncert 7. maja u sali Amerikana Doma omladine Beograda vlada veliko interesovanje, nastupiće naša poznata kantautorka Ana Ćurčin!  Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu, odrasla je u Moskvi, ali živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Aktivno svira od decembra 2012.godine, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”.

U oktobru 2016. godine je zajedno sa bendom Stray Dogg održala koncert u Sava Centru, a 2017. su nastupali na Exit Festivalu. Početkom 2018 su jedini bend iz Srbije koji učestvuje na Festivalu Eurosonic Noorderslag u Holandiji.  Uz najpozivitnije kritike u domaćim, regionalnim i međunarodnim medijima, Ana Ćurčin je u sastavu Ana & The Changes odsvirala brojne koncerte u Srbiji i reginu tokom 2018. godine, a u oktobru i u Kulturnom Centru Srbije u Parizu. Na proleće 2019.godine će objaviti novi album pod naslovom “Differences”.
 
Na binu Doma omladine ova sjajna kantautorka 7.maja će izaći sama: "Uvek je značajan događaj popeti se na binu Doma omladine. U maju će to za mene biti prvi put bez pratećeg benda, pošto ću u Amerikani nastupiti solo”. Svojom muzičkom magijom Ana će nas sigurno na pravi način uvesti u ostatak “sanjalačke” večeri koju će prvi put u Beogradu prirediti Still Corners: “Radujem se da ću svojim nastupom otvoriti koncert ovog sjajnog britanskog dua koji nam donosi dream pop u beogradsko sivilo".
 
Still Corners je projekat koji zajedno realizuju Greg Hjuz (Hughes) i Tesa Marej (Tessa Murray), pod uticajima koji obuhvataju vanvremenske eksperimente Vangelisa, ekspanzivne i  filmske zvuke Enja Morikonea i glamurozni sint pop osamdesetih. Nakon EP-a  „Don't Fall in Love / Wish“, kao i albuma „Creatures of an Hour“, „Strange Pleasures“  i „Dead Blue“, prošle godine su objavili i svoje četvrto studijsko izdanje „Slow Air“.Turneja kojom promovišu album „Slow Air“ dovešće ih prvi put i u Beograd.
 
 Za prvi koncert grupe Still Corners u Beogradu od samog početka vlada veliko interesovanje, te je ulaznica za koncert ostalo još sasvim malo. I to nije iznenađenje, na „sanjalačku“ pop magiju ovog sastava se sve bolje reaguje širom Evrope i sveta, a reakcije publike na njihov dosadašnji rad govore u prilog činjenici da je pred grupom Still Corners svetla budućnost. Koncert u Beogradu odlična prilika da čujemo bend o kojem će se tek pričati!
 
Sanjate sa Still Corners i Anom Ćurčin - dođite u salu Amerikana Doma omladine Beograda 7.maja u 20.30h!
 
Ulaznice za koncert po ceni od 1200 RSD mogu se kupiti putem prodajne mreže Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rs .
 
Organizator koncerta: Charm Music Serbia


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Jun 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Putopisi, Intervjui..