PREMIJERA PREDSTAVE - POTRAGA ZA PLAVOM ZVEZDOM

PREMIJERA PREDSTAVE - POTRAGA ZA PLAVOM ZVEZDOM
čet, 17. novembar 2022

Interaktivna dečija predstava u koprodukciji Muzeja iluzija i “Čiča Mičinog” pozorišta po adaptaciji pesama Mike Antića. Po prvi put u Beogradu spajaju se muzejska i pozorišna umetnost. “Potraga za plavom zvezdom” je dečija predstava kreirana prema autentičnom ambijentu muzeja. Premijera će se održati 17. novembra 2022. godine u Muzeju iluzija, Nušićeva 11. Nesvakidašnji prostor inspirisao je Mateju Popovića i “Čiča Mičino” pozorište da osmisle ovu neobičnu interaktivnu formu nadahnutu pesmama čuvenog Mike Antića.

Predstava je predviđena za decu uzrasta od 6 do 12 godina ali i za sve one koji su odrastali uz stihove velikog pesnika. Termini održavanja su od 18h, 19h i 20h, a predviđeno trajanje celokupnog programa je 45 minuta. Svi učesnici predvođeni glumačkom palicom Aleksandra Ristoskog biće aktivni akteri ovog malog spektakla i zajedno sa glumcem krenuće u muzejsku potragu za Plavom zvezdom.

U okviru potrage, učesnici će se upoznati sa iluzijama u muzeju, gde će na kraju imati mogućnost fotografisanja kraj eksponata za pamćenje, nakon predstave za pamćenje!

Kupovinu karata je moguće obaviti preko tickets.rs ili direktno na recepciji muzeja.

Broj karata po predstavi je ograničen. Prilikom predstave biće korišćene slušalice radi potpunijeg doživljaja. Više informacija možete naći na www.muzejiluzija.rs ili na društvenim mrežama Muzeja
iluzija.

Ne mučite puno glavu, dođite u muzej, po svoju ZVEZDU PLAVU... jer kako i čika Mikini stihovi kažu, a oni nikad ne lažu:

„Iza šuma, iza gora,
Iza reka, iza mora,
Žbunja, trava,
Opet tebe čeka
Čudna neka zvezda plava
Zvezda prava..."

Nakon premijere, predviđeno je da se predstava održava i u budućem periodu, a takođe može biti deo većuveliko poznatih dečijih rođendana koji se proslavljaju u Muzeju iluzija

<<  Mart 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..