Septembarski Gradski sajam knjiga u Kulturnom centru Grad

Septembarski Gradski sajam knjiga u Kulturnom centru Grad
ned, 4. septembar 2022
Beograd,

U nedelju, 4. septembra od 15 do 21h u Kulturnom centru Grad, u okviru nove sezone programa Booking, biće održan septembarski Gradski sajam knjiga koji će ponovo okupiti ljubitelje knjiga. Više od dvadeset domaćih izdavačkih kuća predstaviće svoja nova i aktuelna izdanja, ali i raniju književnu produkciju, a očekuju nas snižene cene i popusti, kao i neformalna druženja sa urednicima, piscima i pesnicima koji će potpisivati svoje knjige. Ulaz je besplatan.

Gradski sajam knjiga realizuje se u okviru programa Booking, platforme koja se bavi predstavljanjem domaće i regionalne književne produkcije, negovanjem stvaralaštva kako mladih, tako i iskusnih pisaca, uz praćenje aktuelnih tema i povezivanjem sa drugim vrstama umetnosti.

Na Gradskom sajmu knjiga učestvuju Radni sto, LOM, PPM Enklava, Partizanska knjiga, Geopoetika, Areté, RED BOX knjige, Štrik, Odiseja, Rende, IK Besani, Sumatra izdavaštvo, Anarhija / Blok 45, FMK knjige, ŽIR izdavaštvo, Bedem knjige, Ključ izdavaštvo, No Rules Izdavaštvo, Kokoro, Raštan izdavaštvo, Heliks...
 
Foto: Ana Batrićević

Zvanični event je na sledećem linku >>


Kulturni Centar Grad
Braće Krsmanović 4, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..