Fantastičan filmski vikend ispred Galerije

Fantastičan filmski vikend ispred Galerije
čet, 4. avgust 2022 - sub, 6. avgust 2022

Ove nedelje na platnu na Sava Promenadi biće emitovana čak tri filma: „Ubistvo u Orijent ekspresu“ (četvrtak, 4. avgust), „Gospodar prstenova: Povratak kralja“ (petak, 5. avgust) i „Čarobnjak iz Oza“ (subota, 6. avgust). Ukoliko ste ljubitelji fantastičnih avanturističkih filmova, koji su u međuvremenu stekli kultni status, onda je Sava Promenada adresa na koju se morate uputiti ovog vikenda, jer vas tamo očekuju dva velika filmska hita. Jedan od najboljih fantastičnih filmova svih vremena, treći deo sada več čuvene filmske trilogije reditelja Pitera Džeksona – „Gospodar prstenova: Povratak kralja“ – biće emitovan u petak, 5. avgusta, na platnu postavljenom ispred ulaza 4 u Galeriju.

Posetioci Admiral Open Air Cinema imaće priliku da u subotu, 6. avgusta, pogledaju jedan od najgledanijih filmova u istoriji kinematografije, čuveni avanturistički mjuzikl iz 1939. godine sa Džudi Garland u glavnoj ulozi – „Čarobnjak iz Oza“.

Međutim, to nije sve. Ova nedelja rezervisana je i za ljubitelje detektivskih romana Agate Kristi, koji će na platnu ispred Galerije u četvrtak, 4. avgusta, moći da pogledaju film „Ubistvo u Orijent ekspresu“.

Zvuk će se, kao i tokom prethodnih projekcija, emitovati putem aplikacije „Listen Everywhere“, stoga ne zaboravite da ponesete svoje slušalice.

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova. Sve projekcije počinju u 21.30, a ulaz je besplatan.

Celokupan repertoar Admiral Open Air Cinema dostupan je na sledećem linku >>.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..