Asphalt Chant, Edges i Warteraum u klubu FEST

Asphalt Chant, Edges i Warteraum u klubu FEST
sre, 27. jul 2022
Beograd,

Koncert u klubu Fest na kome će pored Asphalt Chant-a nastupiti dva strana benda. U pitanju su bend Edges iz Los Anđelesa i bend Warteraum iz Beča. ????????? ????? odrzaće se 27. avgusta 2022. godine u klubu ???? na adresi Gradski park 2, Zemun (Hala Pinki) sa početkom u 20 časova. ????? je samostalni projekat umetnika iz Los Anđelesa koji se nedavno preselio u Evropu i izdao za gothic izdavačku kuću "Swiss Dark Nights". Edges kombinuje elemente zvuka darkwave-a, shoegaze-a i dream pop-a.

Debitni album FRAGMENTIA odjekuje melanholijom bendova iz 80-ih kao što su The Cure i New order, dok održava punk rock energiju svojih južnokalifornijskih korena (što je posbeno primetno na live nastupima)

????????? je Misha Nyman-Sramkova, producent, tekstopisac i vizuelni umetnik iz Beča. Jednočlani projekat koji istražuje tamne aspekte elektronske muzike, ostavljajući prostor za dalju interpretaciju slušaoca. Uživo je debitovala 2019 godine. WARTERAUM je izbacio tri EP-a, uporedo praveći talase sa izdanjem iz 2021 godine "New wave". Dobrodošli u budućnost koja vam donosi "Mars delta"

??????? ????? je dark-wave bend iz Beograda. Nastao je 2007. godine i aktivno se bavi izvodjenjem autorskih pesama kroz samostalne koncerte i muzičke manifestacije u Sribiji i u insotranstvu. Bend je nastupao na mnogobrojim festivalima kao što su Exit, Festival srpskog podzemlja, Dev9t, Starwood. Britanski novinar i autor knjiga na temu subkulture Mik Merser (Mick Mercer), u izdanju Music to Die for: The International Guide to Today’s Extreme Music Scene (2009), svrstao je Asphalt Chant među istaknute bendove koji čine predstavnike u žanrovima ambijentala, ‘cabaret noir’-a, ‘dethrock’-a, gotika, horor panka, ‘melodramatic song’-a, post-panka i ‘psychobilly’-a.


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..