TRIBUTE TO THOMAS - 24h live stream

TRIBUTE TO THOMAS - 24h live stream
pet, 9. april 2021 - sub, 10. april 2021

U februaru nas je ožalostila smrt Thomas Coastline-a, koji je bio neodvojivi deo Transmission Festivala još od 2013. godine. Kroz svoje neverovatne i tople setove pokazao je svetu veliku ljubav i strast prema elktronskoj muzici i ostaje zapamćen po odličnoj atmosferi koja je bila prisutna za vreme njegovih nastupa u O2 Areni. Poznavajući Tomasa on ne bi želeo da osećamo tugu i žalost, već da proslavimo život. Zato United Music uz pomoć i učestvovanje lokalnih i internacionalnih muzičara priprema specijalni dobrotvorni live stream u njegovu čast, pod nazivom TRIBUTE TO THOMAS. Stream će početi 09. aprila u 18 časova i trajaće duže od 24 časa, a moći će da se isprati na YouTube i Twich kanalima festivala.

Programu su se pridružili blizak prijatelj i saradnik Luigi Di Marewho koji je radio D3LIGHT projekt sa Tomasom, Elevven, Michael Burian, Dennis Sheperd, JornVan Deynhoven, Artento Divini, ReOrder andSuper8 & Tab.Atnight. Live stream se nastavlja u subotu sa Marc Van Gale koji je već radio za "Trancer Against Cancer" klubski događaj, a zatim i Pinkque, ProggyBoy, BiXX, XiJaro & Pitch, Alessandra Roncone, Rodg, Ruben De Ronde, KhoMha, Orjan Nilsen, Whiteno1seand i drugi...

U sećanje na Tomasa je događaj koji je takođe i dobrotvorno live dešavanje. Prodavaće se majce koje su napravljene od kvalitetnog bio pamuka i mogu se naručiti u dve boje (crna i bela) i u različitim veličinama i njihova cena je 20 eura. Polovina iznosa odlazi u dobrotvorne svrhe.

Limitirana kolekcija majci "TRANCER AGAINST CANCER" može se naručiti >> THOMAS-TSHIRT

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..