XXV Dečiji sajam - vikend rezervisan za najmlađe

XXV Dečiji sajam - vikend rezervisan za najmlađe
sub, 4. jul 2020 - ned, 5. jul 2020

Bliži nam se omiljena manifestacija mališana – Dečiji sajam! Ove godine, letnji Dečiji sajam održaće se 4. i 5. jula 2020. godine na prostoru Savskog parka u Beograda na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 11 do 20 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan! Igra, smeh, pesma i zabava „zaštitni su znak“ Dečijeg sajma, tako da posetioce i ove godine očekuje bogat program na bini i na sportskim terenima. Brojni nastupi plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, kao i najpopularnije dečije pesme koje će izvoditi horovi samo su deo programa koji će se odvijati na glavnoj bini tokom osamnaest sati trajanja Sajma.

Takođe, mališani će imati priliku da uživaju u druženju sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, animatorima i klovnovima.

Istovremeno, dobar provod je zagarantovan i na sportskim terenima, gde će deca uživati u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima. Pored zabave za mališane, važan segment predstavlja i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Ove godine, zbog situacije koja se događa u celom svetu, Dečiji sajam se održava u julu, na otvorenom prostoru i uz manji broj izlagača, poštujući sve preporuke struke.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..