Koncert na Zidiću: Affliction

Koncert na Zidiću: Affliction
pet, 6. avgust 2021, 20:00 h
,

U petak, 06. avgusta 2021. u 20:00 na Platou Milana Mladenovića / DOB održaće se koncert Affliction, metal benda koji je osnovan decembra 2020. od strane Viktorije i Andree. Upoznale su se preko interneta jer su shvatile da imaju sličan muzički ukus. Viktorija, iz Smedereva, koja ima 17 godina i Andrea iz Zrenjanina koja je u tom trenutku imala 14, su izrazile želju da se bave autorskim radom. Svoju prvu pesmu snimale su u saradnji sa Aleksandrom Stamenković i Emilom Ivoševićem (Sigma Epsilon i Jenner), i sada čekaju da pesma izađe zajedno sa spotom, koji je sniman u Zrenjaninu aprila 2021.

Vremenom su pronašle druga Lacija koji svira bas i Milana koji, za sada, gostuje na pesmi Bring the fear (koju su i snimale). Prvu svirku su imali 28. jula 2021. u klubu Fest u Zemunu.

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U devetoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..