Otvorene su prijave za novi studentski projekat Red Bull Metamorfoza

Otvorene su prijave za novi studentski projekat Red Bull Metamorfoza
pon, 15. mart 2021 - pon, 5. april 2021

Novi studentski projekat iz Red Bull radionice za temu ima metamofrozu Red Bull Mini automobila u gejming stanicu. Prijave traju od 15.03.2021. godine u 00:01 i traje do 05.04.2021. godine u 23:59 i to na sajtu redbull.com/metamorfoza. Metamofroza ne podrazumeva samo par estetskih promena već i potpunu izmenu enterijera u funkcionlni prostor namenjen za igranje video igara. Mini će svakako zadržati svoje prepoznatljive osnovne delove, ali sa potpuno novim konceptom i novom svrhom. Automobil koji će proći kroz proces transformacije je bio sastavni deo svih velikih projekata koje je Red Bull organizovao u Srbiji u prethodnih par godina.

Od svetskog finala Red Bull King Of The Rock, gejming takmičenja Red Bull Player One pa sve do Red Bull Flugtaga 2019. godine na Adi Ciganliji. Kako po komšiluku svih ljubitelja energetskog pića Red Bulla u Srbiji, ovaj mini se provozao i po regionu u sklopu ključnih inicijativa koje je Red Bull organizovao u zemljama u okolini.

Ovaj bitan igrač Red Bull istorije neće otići u “penziju” – uz pomoć takmičara i njihovih ideja nastaviće da živi potpuno novi život prepun izazova i avantura popularnih naslova video igara. Učesnici i učesnice će kroz novi projekat imati priliku da demonstriraju svoju kreativnost i ideju, ali i da prvi put u svetu Red Bull Mini pretvore u potpuno funkcionalni uređaj za igranje video igara. Kako će ova gejming stanica finalno izgledati zavisi isključivo od tročlanog tima koji će napraviti pobedničku ideju, naravno vodeći se pravilima projekta i smernicama žirija i tima Garage12 koji će biti zaduženi za tehnički deo metamorfoze.

Tročlani žiri u sastavu Tina Vujanović (autorka i novinarka), Vojislav Perić (SupremeNexus, popularni srpski strimer i gejmer) i Stefan Prstojević (Garage12) će kroz celokupan process metamorfoze biti podrška finalnim timovima koji žele da naprave svoju gejming stanicu iz snova.

Timovi od tri člana od danas mogu da se prijave na redbull.com/metamorfoza. Kako bi svi zainteresovani mogli da prilože svoje ideje bez obzira na prethodno iskustvo (u dizajnu, tehničkom crtanju itd.) najvažnija stvar u odabiru će biti sama ideja, a svim učesnicima je na sajtu za prijavu dostupan za preuzimanje i prijavni kit sa potrebnim slikama i nacrtima.

Na projekat se mogu prijaviti svi tročlani timovi sastavljeni od studenata koji su državaljani Republike Srbije (ili imaju prijavljeno boravište na teritoriji RS).

Uslovi i pravila projekta se mogu pronaći na linku >>


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..