SUNSHINE na zatvaranju bašte kluba Fest!

SUNSHINE na zatvaranju bašte kluba Fest!
sub, 24. oktobar 2020
Beograd,

Legendarni  hip–hop metal bend SUNSHINE nastupiće 24. oktobra na zatvaranju bašte kluba Fest! Beogradski hip–hop metal sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, vratio se nedavno na scenu fenomenalnim singlom "Da li sam”. Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020.godine. Na početku svoje karijere Sunshine je bio andergraund bend koji je govorio jezikom izgubljene generacije, a na njihove koncerte dolazile su stotine i stotine ljudi. Na njihovim koncertima nije moglo da se kreće, nije moglo da se diše. Rasprodate Hale sportova  i 14. februar se pamte kao Sushine praznik.

Atmosfera na njihovim koncertima za Dan zaljubljenih je neponovljiva. Niko nije mogao da ospori tu energiju. Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće zanimljivo otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020.godini.
 
Ulaznice po ceni od 1000 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veće koncerta, cena ulaznice biće 1200 RSD.
 


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..