GRUPA MORTAL KOMBAT NAJAVLJUJE NAJVEĆI NOVOSADSKI KONCERT

GRUPA MORTAL KOMBAT NAJAVLJUJE NAJVEĆI NOVOSADSKI KONCERT
sub, 22. oktobar 2022, 19:00 h

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa MORTAL KOMBAT sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Njihovi nastupi su postali neponovljivi audiovizuelni doživljaji, a ne priređuju ih dovoljno često koliko bi njihova sve brojnija publika to želela. Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe stavljaju novi cilj - najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom Sadu zakazali su za 22. oktobar. 

,,Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu", objašnjava bend.

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, pa je za grupu Mortal Kombat to bio sasvim dovoljan izazov da publici u ovom gradu priredi šou kojim će ispisati važnu stranicu u svojoj koncertnoj biografiji.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..