Agents Of Time prvi put u Barutani

Agents Of Time prvi put u Barutani
uto, 26. jul 2022
,

Jedni od vodećih svetskih live act izvođača, italijanski dvojac Agents of Time nastupiće po prvi put u Barutani u petak 26. avgusta. Agents Of Time su planetarno popularni dvojac, majstori studijskog zvuka i jedni od predvodnika melodic techno žanra. Muziku su izdavali za brojne vodeće izdavačke kuće, od prvog EP-ja Polina iz 2014. godine za Correspondant do potpisivanja za prestižni Afterlife i poslednjeg EP-ja Mirage. Njihov live act obuhvata melodic tachno, dark house i acid. Dok nastupaju oko četvrtastog stola, okrenuti jedan nasuprot drugome, prenose simbiozu energije kroz mašine i komuniciraju putem instinkta.

Složen, jedinstven i nepredvidiv ples između njihovih ljudskih umova i analogna oprema, zajedno stvaraju magiju. Njihovi nastupi delimično su inspirisani live nastupima Mathew Jonsona, a ono što daje težinu njihovom uspehu je i činjenica da sa njime i sarađuju. Prva studijska saradnja Agents Of Time sa Mathew Jonsonom izašla je u martu 2019. godine, a prate je i zajednički nastupi uživo u klubu Rex (Pariz) i Movement Festivalu (Torino).

Studijski rad dvojca Agents Of Time je produžetak onoga što rade na sceni. Njihov debi album Spread The Word izašao je za Stem Records 2014. godine i bio je praćen hit EP-jem za Ellum od Maceo Plexa, njihovu izdavačku kuću Obscura i Curle Recordings. Odnos sa duom Tale Of Us i višestruka pojavljivanja na Afterlife događajima, omogućila su im potpisivanje ugovora sa lejblom Afterlife, a među prva izdanja ubrajaju se EP Dream Vision i Paradigm sa kompilacije Realm of Consciousness.

Agents Of Time su nadareni, svestrani izvođači. Njihovi nastupi su uvek visokokvalitetni, fino izbalansirani između eksperimenata i čiste dancefloor energije.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po ceni od 1190 za regularnu i 1690 za VIP.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..