ILUZIJA U GLUMI

ILUZIJA U GLUMI
čet, 15. jul 2021, 19:30 h

Muzej iluzija nastavlja sa održavanjem atraktivnih kulturnih večeri. Pod stručnim vođstvom glumca Đorđa Kukuljice, čeka vas nesvakidašnje interaktivno putovanje  kroz muzejski prostor koji će baciti svetlo na ono što se dešava u glumi-na sceni ali i iza pozorišne i filmske „zavese“. Đorđe Kukuljica, pozorišni  i  televizijski  glumac  kojeg  mnogi  pamte  kao  grofa  Rajačkog  (Senke  nad  Balkanom) upotrebiće magiju glume, pokreta, šarma i znatiželjne posetioce na trenutak uvući u svet iluzije.  Događaj će se održati u četvrtak, 15. jula u 2 termina -  od 19.30 i 21.00 h.

Prijavljeni neće biti samo posmatrači već i aktivni učesnici u iluziji glume, pokreta i prostora. Iluzije scenskih efekata će donekle biti razotkrivene kroz prostorne iluzije koje se mogu naći u jedinstvenom ambijentu u centru grada.

Isti će biti u prilici da oslobode prostor svom talentu i glumiće zajedno sa glumcem u iluziji kadrova nekih od najvećih filmskih ostvarenja.

Zabavno umetnički performans je deo manifestacije Muzeja Iluzija pod nazivom „Leto Iluzija 2.0“ koja obuhvata Potragu  za  godišnjim  odmorom  u  Muzeju  Iluzija  kao  i  Portagu  za  izgubljenom  istorijom  u  Barutani  na Kalemegdanu. Takođe, svaka sreda je vesela sreda, sa popustom na sve karte ( do 15  - og Augusta).

Zbog ograničenog  broja mesta, prijave  za  „Iluzija  u  glumi“su neophodne i  mogu  se  izvršiti putem emaila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom 063/ 611 911 sa obaveznom naznakom željenog termina.

Ulaz je besplatan.
Više na www.muzejiluzija.rs
Muzej Iluzija, Nušićeva 11, Beograd

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..