Predavanje Zorana Milivojevića “ARHETIPOVI LJUBAVI”

Predavanje Zorana Milivojevića “ARHETIPOVI LJUBAVI”
pet, 14. februar 2020, 20:00 h
Beograd,

U organizaciji časopisa BGONLINE, online časopisa za lični razvoj, biće održano predavanje Zorana Milivojevića, prvo iz ciklusa “Ljubav na psihoterapiji”, na temu “Arhetipovi ljubavi”. Naučite kako da pametno birate partnera i promenite svoju ljubavnu sudbinu. Ne postoji osoba koja nam može promeniti život, to moramo uraditi sami - kaže čuveni psihoterapeut Zoran Milivojević i poziva one koji žele da promene svoju ljubavnu sudbinu na predavanje “Arhetipovi ljubavi” koje će održati 14. februara 2020. od 20h u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

"Jedan od osnovnih preduslova da biste dobro izabrali partnera je da znate šta tražite, ali i da upoznate svoje nesvesne procese. Arhetipske predstave su ono što dominira najdubljim slojevima našeg nesvesnog i utiče na ljubavne izbore", podseća Zoran Milivojević koji će ovoj važnoj temi posvetiti predavanje u Beogradu.

"Na žalost nikad nije bilo više ljubavne nesreće, razočaranja, usamljenosti, razvoda, uprkos tome što su svi u potrazi za ljubavlju. Razlog tome je što ne umeju sebi da izaberu partnera", konstatuje psihoterapeut Zoran Milivojević, najpoznatiji psihoterapeut na Balkanu, autor kultnih knjiga "Emocije" i "Formule ljubavi", a njegovo ime nalazi se i među odabranim autorima "Svetske knjige o ljubavi".

One koji tragaju za srodnom dušom i svojom “drugom polovinom” Zoran Milivojević će razočarati tvrdnjom da se potraga za srodnom dušom može lako završiti skretanjem u slepu ulicu.
Najviše su u vlasti svog nesvesnog oni koji negiraju njegovu ulogu prilikom izbora partnera. Na predavanju 14.2. će prisutni biti u prilici da se upoznaju sa nekim arhetipovima kao protagonistima onih sila koje u najvećim dubinama našeg nesvesnog formiraju našu predstavu o ljubavi, bilo da je ona srećna ili tragična. Preporuka za one koji imaju nekog pored sebe je da u paru dođu na predavanje i zajedno rastu u ljubavi.

Ulaznice za predavanje “Arhetipovi ljubavi” možete kupiti na blagajni Ticket Vision u Domu omladine i ostalim prodajnim mestima, kao i putem linka >>


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..