GRUPA FIT OVE SUBOTE STIŽE U FEST!

GRUPA FIT OVE SUBOTE STIŽE U FEST!
sub, 28. decembar 2019
Beograd,

Jedan od najpoznatijih bendova ex Yu scene, legendarni FIT, prvi put dolazi u Zemun ove subote! “Mačka”, “Zaboravit ću sve”, “Zvoni telefon” i drugi veliki hitovi pevaće se 28. decembra od 22h u klubu Fest. “Uvek smo se u Beogradu odlično osećali, još od samih početaka kad smo kao mladi bend dolazili noćnim vozom iz Rijeke i pokušavali da nađemo svoje mesto pod diskografskim suncem” rekao je Davor Lukas nedavno za Novosti: “Tu smo ostvarili svoj prvi ugovor za ploču, tu su naši dugogodišnji prijatelji, veoma dobro poznajemo grad”.

Nesumnjivo će i ove subote u Zemunu ovo legendarno ime ex Yu scene napraviti odličnu žurku i odvesti sve prisutne u klubu Fest na jedno vrlo zanimljivo, pomalo nostalgično ai prelepo putovanje…
 
Grupa Fit, jedan od najupečatljivijih bendova čuvene RiRock scene, formirana je početkom osamdesetih godina. Ova četvorka je doživela veliki uspon i proboj krajem te dekade izdavanjem dva albuma – “Uz Rijeku” i “Daj mi ruku", sa kojih pamtimo svevremenske hitove: Kao mačka, Telefon i Zaboravit ću sve. Pre deset godina su se ponovo aktivirali i nastavili sa koncertima ali i sa snimanjem novih pesama. Fit uz osnivače Zorka Opačića – autora muzike i pevača Davora Lukasa danas čine i bubnjar Alen Tibljaš i basista Robert Jovanović. Grupa koja je osamdesetih godina širila svoj krug publike zaraznim pop peesmama, još i danas predstavlja jedan od najuspešnijih izvoznih proizvoda riječke scene na regionalnom tržištu.
 
Ako želite da uživate u vanvremenskim hitovima grupe Fit kao što su “Mačka”, “Rijeka”, “Zvoni telefon”, “Zaboravit ću sve” i “Ne mogu bez nje”, ali i u drugim sjajnim pesmama koje je ova grupa stvorila, dođite 28.decembra u 22h u klub Fest u Zemunu!
 
Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest i u FELIX Shop (TC Sremska) po ceni od 800 RSD. Na veče koncerta ulaznice će koštati 1000 RSD.


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..