Hardmission: Proročanstvo se približava.

Hardmission: Proročanstvo se približava.
pet, 11. novembar 2022

Prag će uskoro biti svedok sledećeg nivoa Harder Stiles iskustva. U petak, 11. novembra 2022, održaće se prvi Hardmission festival sa postavom i neverovatnom predstavom koju će vam pružiti svetski poznat United Music, osnivač Transmission Festivala. Hardmission ekipa obećava da je pripremljen apsolutno spektakularan šou. Tema prvog izdanja biće Proročanstvo. Ova priča će se deešavati tokom cele noći uz nastupe svakog pojedinačnog umetnika. Njihov cilj je da otključaju sveti pečat, koji će vas odvesti u potpuno novi svet.

Iskustvo koje će biti podržano sa 200 m2 LED dioda, više od 100 pokretnih glava, 16 moćnih lasera, i mnoštvom specijalnih efekata. Tokom noći, putovaće se kroz džungle, planine, pustinje, šume, polja lave, distopijsku metropolu, svet snova ili sam svemir! Ovo velelepno vizuelno iskustvo će organizovati iskusni šou operateri iz Holandije.

Naravno, tako neverovatna noć ne bi bila potpuna bez odgovarajuće DJ postave! A ova je odlična. Ove noći će se pojaviti sve najtoplije Harder Stiles zvezde, kao što su Angerfist, Anime, D-Block & S-Te-Fan, Estasia, Keltek LIVE, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, Vertile i MC Zlikovac. Takođe ćete biti svedoci najboljeg iz lokalne češke Harder Stiles scene uz izvođenje Hungri Beats-a i Kortija.

Da li ste spremni da pređete na sledeći nivo? Ako jeste, zatražite svoju kartu odmah! Redovne i VIP ulaznice su i dalje u prodaji. Možete uživati u kompletnom vikendu uz kombinovanu kartu za Techmission festival, koji će se održati sledećeg dana na istom mestu. Sve ovo je sada dostupno na hardmissionfestival.com

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..