12. ETHNO FUSION FEST "UNAS NOCHES AL LUNAR"

12. ETHNO FUSION FEST
uto, 28. jun 2022 - čet, 30. jun 2022
Beograd, Srbija

Novootvoreni Jevrejski kulturni centar Oneg Šabat organizuje dvanaesti Ethno Fusion Fest, pod nazivom ,,Unas noches al lunar’’ koji će se održati od 28. do 30. juna i koji se tradicionalno održava u prelepom ambijentu bašte jedine sinagoge u Beogradu, u samom centru grada u Maršala Birjuzova 19. Festival će otvoriti grupa izvrsnih muzičara predvođenih Majom Miliković, jedinstvenom vokalnom interpretatorkom i kompozitorkom koja živi i stvara na relaciji Lisabon–Sarajevo i u svojoj muzici povezuje dve zemlje i tradicije. Druge večeri festivala predstavićemo projekat "Sefarad na vodama mašte", koji je nastao u saradnji sa izvrsnim flamenko gitaristom Mirzom Redžepagićem i udistom i vokalnim izvođačem Antonijem Totom.

Koncert je zamišljen kao kaleidoskop koji povezuje sva sefardska muzička iskustva, počev od flamenka, pa sve do muzičkih tradicija Osmanskog carstva.Festival će zatvoriti grupa Shira Utfila, koja će publici predstaviti svoj novi album "Las Amores Sefaradis" (Sefardske ljubavi). Ovaj album je nastao u novoj saradnji sa maestralnom Branislavom Podrumac i pijanistom Aleksandrom Jovanovićem Šljukom.

Karte se mogu rezervisati putem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili kupiti preko tickets platforme kao i na svim njihovim prodajnim mestima.

Cena kompleta karata (za sva tri koncerta) je 1000 dinara, dok je cena za veče otvaranja 700 rsd, a za druga dva koncerta po 500 rsd.


Beogradska sinagoga
Maršala Birjuzova 19, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..