Gostovanje predstava savremenog cirkusa u Beogradu

Gostovanje predstava savremenog cirkusa u Beogradu
sub, 24. april 2021, 19:00 h

Beogradsko udruženje za razvoj savremenog cirkusa ‚‚Cirkusfera” upušta se u novi podig organizacije gostovanja predstava savremenog cirkusa! Ovog aprila ugostićemo laureate Cirkusnext platforme, čijim ćete predstavama u nastajanju imati prilike da prisustvujete 24. aprila od 19 časova u Bitef teatru. Naši gosti su kompanija OLGA_cirqueAnalogique (Španija/Francuska) sa predstavom ‚‚Duga igra” i cirkuski umetnik Hugo Bergman (Švedska) koji će u okviru svoje umetničke rezidencije u Beogradu izvesti autorsku predstavu ‚‚Između mene i teškog mesta”.

Predstave su podržali Circusnext platforma, Kreativna Evropa - program platforme, Francuski institut u Srbiji i Ministarstvo kulture i informisanja Srbije.

Circusnext platforma je projekat razvoja i promocije savremenog cirkusa u Evropi. Osmišljen je kao platforma evropskih kulturnih organizacija iz područja savremene cirkuske umetnosti sa ciljem prepoznavanja perspektivnih i inovativnih cirkuskih autora, pružanja finansijske, rezidencijalne, mentorske i administrativne podrške u produkciji predstava, povećanja vidljivosti mladih umetničkih trupa i pojedinaca i osiguravanja dalje budućnosti u radu.

Predstave će biti izvedene u skladu sa svim propisanim merama za suzbijanje širenja zaraze virusom COVID-19.

*Karte u prodaji na prodaja.bitef.rs
 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..