PARAF, OBOJENI PROGRAM I ARTAN LILI

PARAF, OBOJENI PROGRAM I ARTAN LILI
sub, 21. mart 2020
Beograd, Srbija

Jer ,,život je novi val" na četvrtom Kontaktu - Jedni ga smatraju istorijom, koja se vremenom pretvorila u bajku; drugi trenutkom koji je rokenrol na našim prostorima konačno svrstao u kulturu; treći ga smatraju najzdravijim pokretom otpora, koji prkosi jednoumlju... Koje god mišljenje uzeli kao definiciju, sigurno je da je Novi talas najuticajniji i najdugovečniji kulturni pokret rođen u ovom delu Evrope. U Beogradskom klubu Drugstore 21. marta nastupiće upravo pioniri talasa koji je promenio tok muzičkog stvaralaštva na našim prostorima: riječki PARAF i novosadski OBOJENI PROGRAM, kao i predstavnici mlađe generacije na čije je stvaralaštvo Novi talas izuzetno uticao - grupa ARTAN LILI.

Kada je i zvanično početkom osamdesetih godina prošlog veka postao neizostavni deo kulturnoumetničkog i uličnog života, Novi talas je postao nezaustavljiv. Već četiri decenije je prošlo otkako je Novi talas zagospodario bivšim jugoslovenskim prostorima, a i danas ima još uvek neispričanih priča, neotpevanih i neodsviranih novovalnih melodija... Zato će i muzički deo programa manifestacije Kontakt, koja se održava od 18. do 21. marta u Beogradu, biti u znaku 40 godina Novog talasa.

Ulaznice za proslavu 40 godina Novog talasa u beogradskom Drugstore-u dostupne su na Tickets.rs, GigsTix prodajnim mestima, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i posredstvom DD Tickets prodajne mreže, i to:
 
Promotivni kontigent: 1.000 dinara
Redovna cena: 1.200 dinara
Na veče koncerta: 1.400 dinara



KC Drugstore
Bulevar Vojvode Bojovića 4, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..