Počela prodaja karata za sedmi Mountain Music Fest

Počela prodaja karata za sedmi Mountain Music Fest
pet, 12. avgust 2022 - ned, 14. avgust 2022

Sedmi po redu Mountain Music Fest, jedan od najlepših muzičko-planinskih festivala u ovom delu Evrope, održaće se od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama. Prvi dan festivala rezervisan je za Sevdah Baby live & Ivanu Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF, dok će drugog dana nastupati Cotton Pickers, Vojko V, Deca Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe, DJ Goce. U nedelju, 14. avgusta, za MMF afterday zaduženi su Bege Fank, Ljudski Maximum i Nezoob. Mountain Music Fest je prvi domaći butik festival, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i kvalitetnog zvuka. Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, organizatori najavljuju zanimljive dnevne sadržaje u zelenilu Čudesne šume.

„Baš kao i prošlih godina, pripremili smo raznovrstan program za sve uzraste – muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Ideja iza celog festivala jeste da posetiocima omogućimo da sa svojom porodicom, prijateljima, ljubimcima, provedu prijatan letnji dan na planini, i već šest godina zaredom mi se čini da uspevamo u tome“,  kaže Matija Tripković, direktor festivala.
 
Komplet ulaznica za tri dana Mountain Music Festa dostupne su na sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 1.500 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a organizatori ističu da, nakon dve godine, neće biti ograničenja ili posebnih uslova za ulazak na festival. U skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.
 
Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest/) i Instagram (https://www.instagram.com/mmf.divcibare/)  stranicama.
 
„Rezervišite svoj smeštaj na vreme i vidimo se na planini“ poručuju organizatori!

<<  Novembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..