Porodični dan uz ,,Nepopravljivog Rona“ uz poklone za sve mališane

Porodični dan uz ,,Nepopravljivog Rona“ uz poklone za sve mališane
ned, 24. oktobar 2021, 12:00 h - 17:00 h
,

Nova era donosi novu grešku. A koju...saznaj na Porodičnom danu u Cineplexx bioskopima, u nedelju 24. oktobra od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda očekuje vas ove nedelje na velikom platnu. Zabava počinje kada se ispostavi da je Ron neispravan i nepopravljiv... Priča je smeštena u budućnost u kojoj su šetajući, govoreći i digitalno povezani B-Botovi postali najbolji dečiji prijatelji.

Ali nova era donosi novu grešku. Kako će se Barni izboriti sa Ronom, saznajte na Porodičnom danu u svim Cineplexx bioskopima.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović, Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Maja Odžaklijevska, Marko Marković, Vasilije Prvulović i Ivona Rambosek.

Trejler filma ,,Nepopravljivi Ron“ - link >>

Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..