Dani evropske baštine u MAU

Dani evropske baštine u MAU
pon, 21. septembar 2020 - ned, 27. septembar 2020
Beograd,

Кao i svake godine Muzej učestvuje u manifestaciji Dani evropske baštine od 21-27. septembra 2020., koja se ove godine tematski vezuje za nasleđe i obrazovanje. Upravo kroz kulturno nasleđe i materijalnu kulturu koju baštini, Muzej teži da približi određene umetničke i kulturološke fenomene afričkog kontinenta, kako iz prošlosti tako i sa osvrtom na sadašnjost. U ovoj „nedelji obrazovanja“ pozivamo javnost da sazna nešto više o afričkom kulturnom nasleđu koje je kroz stalnu postavku ali i određene zbrike dostupno putem našeg Muzeja. Pripremili smo tematska javna vođenja kroz stalnu postavku, predavanje o lovu u Maliju i turu koja ovaj Muzej vezuje za neke druge dragulje kulturnog nasleđa Topčiderskog brda.

Svi programi su besplatni, ali je usled epidemiološke situacije neophodno ograničiti broj posetilaca, zbog čega vas molimo da se PRIJAVITE, i to:

- za tematska vođenja kroz stalnu postavku PRAКTIКUM, od ponedeljka 21. do nedelje 27. septembra; radnim danima u 18, za vikend u 12 časova, pozovite nas na 011/2651-654 ili obavestite imejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (navesti ime i prezime, termin u kojem se prati vođenje). Informacije o različitim vođenjima i terminima možete naći ovde.

- za predavanje КULTURA LOVA – DONSO U TRADICIJI BAMANA koje se održava u ponedeljak 21. septembra u 19 časova u Maloj sali SКC-a, ulici Кralja Milana 48, proverite informacije na sajtu www.skc.org.rs

- za turu ŠETNJA – КULTURNA BAŠTINA TOPČIDERA u subotu, 26. septembra od 11 časova, prijavite se na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Više informacija potražite ovde.
 


Muzej afričke umetnosti
Andre Nikolića 14, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..