POZIV SVIM FANOVIMA ROCK BENDA DEEP PURPLE! POŽURITE!

POZIV SVIM FANOVIMA ROCK BENDA DEEP PURPLE! POŽURITE!
pet, 6. decembar 2019
Beograd,

Obaveštavamo sve fanove rock benda ,,DEEP PURPLE" da je planirani kapacitet za koncert 6. decembra u Štark Areni skoro rasprodat. Ostao je još ulaznica samo za parter i fan pit po cenama od 3.100 dinara i 4.500 dinara.  U susret koncertu, članovi benda ,,DEEP PURPLE" snimili su ID video poruku za fanove u Srbiji LINK Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni „Deep Purple" predvođeni legendarnim pevačem Janom Gilanom (Ian Gillan), održali su spektakularni nastup 2014. godine u  Areni pred više od 10. 000 ljubitelja rokenrol zvuka!

„Smoke on the water", „Black Night", „Hush", „Highway Star", ,,The Mule" i drugi  hitovi iz karijere benda duge skoro pola veka, ponovo će odjeknuti Arenom!

Pre dve godine, rock ikone su započele "Long Goodbye Tour", za koju su planirali da bude poslednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri. Zbog izuzetnog interesovanja miliona obožavatelja širom sveta, ,,Deep Purple" će u okviru turneje ponovo posetiti mnogobrojne zemlje, a na izuzetnu radost velikog broja fanova, Srbija je jedna od njih!

Ljubitelji tvrdog zvuka imaće jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok velikana, među kojima su i „Fireball", „Bloodsucker" i „Strange Kind Of Woman", „Space Truckin", „Johnny's Band", „Uncommon Man", „The Surprising", „Lazy" i mnogi drugi.

,,Deep Purple" je jedan od najuticajnijih hard rok sastava svih vremena! Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada je uticao na brojne rok i metal bendove, među kojima su i Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns 'n' Roses... Britanske rok legende, Deep Purple, vode se u Guinness-ovoj knjizi rekorda kao „najglasniji bend na svetu" i jedan su od koncertno najaktivnijih bendova u istoriji rokenrola. Godine 2016. godine uvrstan i u "Rock and Roll Hall of Fame".

,,Deep Purple" se smatraju pionirima heavy metal zvuka i autori su najpoznatijeg rifa u istoriji rokenrola – "Smoke on the Water" sa albuma "Machine Head".

Objavili su 20 studijskih i 34 koncertna albuma, 27 „best-of" komplilacija, a nedavni izveštaji pokazuju da je "Deep Purple" prodao više od 100 miliona kopija svojih albuma širom sveta!

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajni Štark arene i svim prodajnim mestima Ticket visiona kao i preko sajta Štark Arena i www.tickets.rs
 



Štark Arena
Arsenija Čarnojevića 58, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..