RETROSPEKTAKL LINEUP – 25 godina karijere Marka Nastića

RETROSPEKTAKL LINEUP – 25 godina karijere Marka Nastića
sub, 22. april 2023
Beograd, Srbija

Četvrt veka DJ karijere, Marko Nastić obeležava još jednom velikom žurkom koja je zakazana za subotu, 22. april 2023. godine u Hangaru Luke Beograd. Kroz muzički vremeplov, uz Marka, će nas voditi eminentnti DJ-evi koji su u prethodnom periodu sarađivali sa Markom Nastićem. Svi dole navedeni DJ-evi su zvezde domaćeg klabinga koji su zajedno sa Markom izgradili scenu elektronske muzike u Srbiji i  još uvek je uspešno kreiraju. Oni će se pridružiti Marku na celovečernjem nastupu uz 100 najvećih hitova klubske muzike.

Alexandar Ivković, Antrax, Boško Baloš, Cosmic G, Dejan Milićević, DJ Eye, DJ Neša ( Tehnika 8x8), DJP, Djunior, Dušan Kačarević, E Clip, Fakir, Filip Nikolaević, Goran Zmix Kovačević, Goran(che), Gordan Paunović, Gramofondzie, Groovyman, Ilija Đoković, IV High, Kid Kimi, Lale, Lanna, Lea Dobričić, Mancha, Marco Bokic, Mark Wee, Marko Nastić, Marko Vuković, Mene, Miloš Vujović, MKDSL, Nexie, Nikolica, Oliver, Oysha, Peppe, Petko, Pookie, Rade Banyan, Slavka, SMT#NG, Spirko, Vlada Janjić, Vladimir Aćić, Vladimir Dragaš, Wise D &Kobe.

„Srećan sam i zahvalan što ću binu deliti sa dragim drugarima, kolegama, koji su zajedno sa mnom obeležili domaću scenu elektronske muzike. Uz mnoge sam odrastao i formirao se u profesionalnog DJ-a. Prisetićemo se pesama koje su obeležile prethodne klabing godine, evocirati uspomene, i siguran sam, dobro se zabaviti. Na podijumu očekujem vrelu atmosferu, jer će publika uživati u hitovima  iz prethodnih 25 godina. Preporučujem udobnu obuću! „ uz osmeh izjavljuje Marko Nastić

Predstojeći Retrospektakl, kao i onaj pre pet godina spojiće sve generacije, ljubitelja elektronske muzike.

Retrospektakl predstavlja spektakularnu retrospektivu svega najboljeg što poznajemo od elektronske muzike, i ekipu od gotovo 50 domaćih DJ-eva na jednom mestu.

U fokusu ideje Retrospektakla je i očuvanje domaće scene i unapređenje standarda u produkciji velikih muzičkih događaja.

Retrospektakl instagram profil pored neizbežnih videa i fotografija kampanje svakodnevno izbacuje i stare fotografije Marka Nastića i ostalih DJ-eva, iz poznatih beogradskih klubova. Organizator podseća da je obezbeđen poseban kontigent karata za fanove, koji će se deliti upravo preko ovog profila.

Do petka, 7.aprila u prodaji su promo karte, po sniženoj ceni na Ticket  prodajnim mestima https://tickets.rs/salepoints


HANGAR
Luka Beograd, Žorža Klemansoa 37, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..