KONCERT 40 GODINA ORGAZMA I 40 GODINA PAKET ARANŽMANA

KONCERT 40 GODINA ORGAZMA I 40 GODINA PAKET ARANŽMANA
čet, 9. decembar 2021
Beograd,

Posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži ,,40 godina Orgazma" kako i dolikuje ovako značajnom jubileju. U Beogradu, u Kombank dvorani, Električni orgazam nastupiće 9. decembra. ,,Srećni smo što je ovaj koncert dobio zeleno svetlo od nadležnih. Pošto je ove godine i 40 godina od objavljivanja ,,Paket aranžmana", ali i četiri decenije našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, ali i specijalne goste", kazao je Srđan Gojković Gile, frontmen orgazma pred duplu proslavu koja nas očekuje u Kombank dvorani.

,,Uželeli smo se beogradske publike i raduje nas ponovni susret sa njom, jer na ovaj koncert predugo čekamo. Najveći deo naših života proveli smo u Beogradu i mnogo toga nas vezuje za ovaj grad, pa su nam baš zbog toga koncerti kod kuće uvek među najdražim i najvažnijim. Daćemo sve od sebe da ovo bude još jedan koncert za pamćenje!", dodaje Gile.

Duh zajedništva koji Orgazam neguje pune četiri decenije konačno je momoguće u potpunosti doživeti - u Kombank dvorani 9. decembra sa početkom u 20h.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Visiona, ali i online putem sajta tickets.rs

Ranije kupljene ulaznice važe i za novi datum!

Budući da su i dalje na sbazi zdravstvene preventivne mere, posetiocima koncerta biće neophodni digitalni zeleni sertifikati, koji sadrže najmanje jedno od navedenog:

- dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana;


- negativan PCR test ne stariji od 72 sata;
- negativan antigenski test ne stariji od 48 sati;
- dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom;
- pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) može da se ponese ili u digitalnom formatu u telefonu ili odštampan na papiru, i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.


MTS dvorana
Trg Nikole Pašića 5/a, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..