Slavimo ljubav uz nastavak ledene bajke

Slavimo ljubav uz nastavak ledene bajke
pet, 14. februar 2020
,

Šta se tačno dešava u onom delu bajke nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Odgovor na ovo pitanje dobićemo na premijeri filma „Led 2“ koja je zakazana za petak, 14. februar od 20 časova u Cineplexx bioskopima. Dan zaljubljenih je uvek romantičan, ali ovaj Cineplexx Dan zaljubljenih će se izdvojiti od ostalih. Uz premijeru najromantičnijeg filma godine, posetioci Cineplexx bioskopa prepustiće se svetu ljubavi, čemu će svakako doprineti i brojni pokloni koje su spremili Cineplexx partneri.

Za početak, vinarija Aleksić zagolicaće vam čula svojim kvalitetnim vinima. Kozmetika Afrodita obradovaće po 5 dama u svakom bioskopu poklon paketom svoje sjajne kozmetike, kako bi naše dame uvek sijale kao da su zaljubljene. Vulkan izdavaštvo darovaće po 3 predivne ljubavne priče za posetioce naših bioskopa, da i posle filma ostanu u romantičnom raspoloženju. Dok budu gledali film, naši posetioci će moći da uživaju i uz Chipsy koji će polovinu naših gostiju častiti omiljenim grickalicama. Posetioci u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu će i u petak a i tokom vikenda moći da uživaju u zanimljivoj aktivaciji koju je spremio Chipsy i da osvoje zanimljive nagrade zahvaljujući svom znanju i snalažljivosti. Svaka dama želi da na ovaj dan izgleda što lepše, a uz MAC šminku to će biti veoma lako. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, dame će moći da iskuse kako je to kada vas šminkaju pravi profesionalci, a po jedan poklon paket najboljih proizvoda za usne obradovaće nekoga u ostalim Cineplexx bioskopima. Uz šminku uvek ide i dobra frizura, a profesionalci iz salona Češalj i makaze obezbedili su po 10 vaučera za feniranje za goste u Cineplexx bioskopima u Beogradu. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu Red Bull će možda nekome dati krila da svojoj simpatiji izjavi ljubav, a Home Made poslastice će zasladiti ovu ljubavnu bajku.

Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...

Trejler filma „Led 2“ - ovde

Karte za film „Led 2“ i Cineplexx Dan zaljubljenih su u prodaji!


<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..