LJUBAV & MODA @MADLENIANUM

LJUBAV & MODA @MADLENIANUM
ned, 19. januar 2020
Zemun,

Ansamblu mjuzikla LJUBAV I MODA pridružuju se dve nove glumice: TAMARA DRAGIČEVIĆ se pojavljuje u ulozi Sonje, a MIONA MARKOVIĆ u ulozi Dragane. Imaćemo priliku da ih vidimo 19. januara 2020. Mjuzikl Ljubav i moda, koji je nastao po motivima istoimenog hit filma Ljubomira Radičevića i Nenada Jovičića je priča o entuzijazmu i optimizmu, podsećanje na neke osnovne etičke i emocionalne vrednosti koje su danas uglavnom u drugom planu. Mjuzikl je nastao po tekstu Staše Koprivice, a reditelj Aleksandar Nikolić je okupio tim talentovanih saradnika da oboje ovu pitku i veselu priču o ljubavi, prijateljstvu, zavisti, snovima...

Koreografi: Anka Gaćeša i Mirela Božić Jovanović, scenograf: Milica Stanković, dizajn revijskih haljina: Vladimir Nićiforović, kostimografi: Vladana Veljković, Marija Nikolić i Maja Živković. Predstava se titluje na engleski.

Tamara Dragičević glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Dragana Petrovića Peleta. Prva veća uloga joj je u filmu Montevideo, Bog te video, a pamtimo je po ulogama Nadice (Vojna akademija), Sonje (Bićemo prvaci sveta) i Maje (Žigosani u reketu). Nosilac je statuete Ćuran za najbolje glumačko ostvarenje na Danima komedije u Jagodini 2012. godine, koju je dobila kao Staša u komadu Dobri ujkica i to ravnopravno sa starijim kolegama Mikijem Manojlovićem i Branimirom Brstinom. Udata je za glumca Petra Benčinu sa kojim ima dvoje dece. Ovo joj je prva uloga u mjuziklu!

Miona Marković imam samo 23 godine, glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Dragana Petrovića Peleta. Pored glume, Miona se bavi pevanjem, latino i standard plesovima, modernim i savremenim baletom. Trenirala je I karate, nosilac je braon pojasa. Nova strast joj je pole dance. Za razliku od Tamare, Miona je već učestvovala u mjuziklu i to u Škola rokenrola u režiji Bobana Skerlića u pozorištu “Boško Buha”, u kome igra i u predstavi Nemušt jezik. Snimila je film Slepi putnik na brodu ludaka Gorana Markovića, a svakako je najpoznatija po autentičnim ulogama u TV serijama: Koreni, Jutro će promeniti sve, Kralj Petar I u slavu Srbije, Žigosani u reketu, Biser Bojane 2. Trenutno snima seriju Močvara po tekstu Milene Marković, u režiji Olega Novkovića.

Pored naše dve nove zvezde u mjuziklu igraju: Anja Alač, Aleksandar Vučković, Katarina Gojković, Branislav Tomašević, Nebojša Milovanović, Stevan Piale, Anka Gaćeša Kostić, Hristina Petrović, Tatjana Dimitrijević, Marija Nikolić, Žarko Stepanov i Ivana Milošević.


Madlenianum
, Zemun
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..