The Bad Week promovišu album „So it was“

The Bad Week promovišu album „So it was“
čet, 26. maj 2022
Beograd,

Novosadski country blues bend The Bad Week za naredni period planira nekoliko nastupa na kojima će promovisati debi album „So it was“. U julu 2020. godine, u Dunavskoj ulici u Novom Sadu, usni harmonikaš se pridružio gitaristi da svojim zvukom zajedno bogate grad. Malo posle toga skupini je prišao bubnjar i tad je rođen The Bad Week. „Zajedničkom svirkom i okupima objedinili smo zvuk ulice u album koji smo nazvali ’So it Was’. Album ima 11 pesama i priča o svakodnevnim temama u kojem se ljudi prepoznaju“ kažu članovi benda i dodaju: „Cilj albuma je da kroz njega širimo sreću i da kako nam je to bilo uručeno, ’nekom ulepšamo dan’“.

Album „So it Was" koji će uskoro biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music, The Bad Week će najpre promovisati u svom gradu.
Nastup u Foxtrotu u Novom Sadu zakazan je za 20. maj od 21.30. Bendu će se ovom prilikom na sceni pridružiti i Nenad Patković, koji je gostujući muzičar na albumu kao i Milan Kerezović Keckec. Ulaz je 300 dinara.

Nekoliko dana kasnije, 26. maja u 20h, nastupiće u kulturnom centru Božidarac u Beogradu. Ovog puta kao stalna postava benda The Bad Week. Ulaz je slobodan.
 
Članovi benda, Strahinja Jajić (vokal, gitara), Stefan Stefanović Gile (usna harmonika) i Danijel Seethaler (bubnjevi/kahon) najavljuju i svirku u pabu Lazino tele početkom juna, ali to nije sve:

„Tokom leta ćemo nastaviti sa promocijom albuma na svirkama i festivalima.  Među njima su i Festival uličnih svirača u Novom Sadu i Troto Art fest Banjaluka“ dodaje bend.

Iilustracija: Nikola Pantić
 
 


Centar za kulturu "Božidarac"
Radoslava Grujića 3, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..