Horror night uz deveti film franšize ,,Slagalica strave“ i 1000 bonus bodova

Horror night uz deveti film franšize ,,Slagalica strave“ i 1000 bonus bodova
čet, 15. jul 2021, 20:00 h
,

Uzbudljivo veče očekuje sve ljubitelje horor filmova u Cineplexx bioskopima uz film ,,Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave“ u četvrtak 15. jula od 20 časova. Najhrabrije očekuje 1000 dodatnih bonus bodova na Cineplexx kartici. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Jedna od najvećih horor franšiza svih vremena ,,Slagalica strave“ donosi nam deveti nastavak koji je režirao Daren Lin Bousman, a napisali Džoš Stolberg i Pete Goldfinger.

Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka. Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa, hrabri detektiv Ezekiel ,,Zeke" Banks i njegov partner preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Prvi film ,,Slagalice strave“ iz 2004. godine, nakon prikazivanja postao je jedan od najprofitabilnijih horor filmova svih vremena. Retko koji film u istoriji horor žanra je uspeo da stvori toliko poklonika i fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju svaki novi nastavak.

Ne propustite priliku da podignete adrenalin uz horor veče u svim Cineplexx bioskopima, a svoju karticu dopunite dodatnim bonus bodovima.

Trejler filma: ,,Spirala strave: Novo poglavlje slagalice“ - link >>

Karte su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..