Humanitarni online koncert benda Art Diler - “Za Petrino bolje sutra”

Humanitarni online koncert benda Art Diler - “Za Petrino bolje sutra”
sub, 20. mart 2021

Bend Art Diler će u subotu 20. marta održati humanitarni online koncert za pomoć Petri Žurkić, devojčici koja boluje od celebralne paralize. Koncert “Za Petrino bolje sutra” ćete moći da pratite samo online, na zvaničnom Youtube kanalu benda od 19 časova. Pozivamo sve ljude dobre volje da umesto ulaznice za koncert pošalju SMS poruku sa sadržajem : 937 na broj 3030, ili izvrše uplatu na brojeve računa sa slike. Više informacija o Petrinom lečenju možete naći na sledećem linku >> Koncert možete ispratiti OVDE

“Članovi grupe Art Diler su i ranije učestvovali i organizovali humanitarne događaje i uvek ćemo se odazvati pozivu kada je pomoć potrebna. Koncert je besplatan za sve koji budu želeli da ga prate, ali je jasan cilj da slanjem poruka u toku trajanja koncerta bude uplaćeno što više sredstava za dalje lečenje.” izjavio je Marko Veljković , član benda.  

Uz bend Art Diler, organizatori koncerta su Kulturno prosvetni centar Petrovac na Mlavi, RTV Mlava i Udruženje građana “Fabrika – Petrovac na Mlavi”.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..